Εκτός Silver Award o Διονύσης Πρώιος στο MasterChef

MasterChef

Η Μάρλεν και ο Τζον άφησαν... πίσω τον διαγωνιζόμενο του MasterChef!

Για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος μέσα στην κουζίνα του MasterChef, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τα τελευταία «Κοντιζόπουλά» του, τον Τζον, τη Μάρλεν και τον Διονύση βάλθηκαν να μεταμορφώσουν τα υλικά, που επέλεξε για εκείνους ο chef και περσινός F&B του MasterChef, Χάρης Αντωνόπουλος, σε κάτι μοναδικό.

Μια απαιτητική δοκιμασία που δυσκόλεψε τους τρεις διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Μέσα από τις διαφορετικές κουλτούρες, για ακόμα μια φορά, ο Tζον, η Μάρλεν και ο Διονύσης προσπάθησαν να μεταφέρουν στα πιάτα τους μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες ανεβάζοντας το επίπεδο του διαγωνισμού ακόμα πιο πολύ.

Έπειτα από δύσκολη σκέψη, ωστόσο, ο μέντορας τους, Σωτήρης Κοντιζάς κλήθηκε να λάβει την πιο δύσκολη απόφαση! Εκείνη κατά την οποία ένας ή μία δεν θα συνέχιζαν στη Silver Award εβδομάδα του ΜasterChef.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γεύση τα πήγατε και οι τρεις πολύ καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τους τρεις διαγωνιζόμενους του MasterChef, προσθέτοντας όμως πως «οι δύο που συνεχίζουν στην επόμενη φάση και συνεχίζουν να διεκδικούν το έπαθλο αυτής της ιδιαίτερης εβδομάδας είναι η Μάρλεν και ο Τζον»!