Εκτός ελέγχου Τόνια και Νέλλυ στο My Style Rocks! «Δηλαδή με απειλείς;»

My Style Rocks

Όσα είπαν οι δυο διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι μόδας...

Μια κόντρα ανάμεσα στην Τόνια Κούμπα και την Νέλλυ Ράι άνευ προηγουμένου σημειώθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στο My Style Rocks. Αφορμή στάθηκαν οι βαθμολογίες των δύο κοριτσιών που δεν… ξεκόλλησαν από τον άσσο!

«Η αισθητική μας είναι διαφορετική, το είπα και πριν και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Σοφιάνα… Θεωρώ ότι δεν είναι χρηστικό το τσαντάκι στο πόδι, ενώ είναι μια πολύ ωραία προσπάθεια και απόδειξη είναι η πασαρέλα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τόνια Κούμπα προς την συμπαίκτρια της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

«Η Τόνια μπορεί να συνεχίσει να ακολουθεί την στρατηγική της» τόνισε, αμέσως μετά τα σχόλια, η Νέλλυ Ράι στην παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη! «Από εδώ και πέρα, μέχρι να αλλάξει η Τόνια την στρατηγική της, δεν θα την αλλάξω και εγώ» συμπλήρωσε με νόημα η νεαρή διαγωνιζόμενη.

Τόνια Κούμπα: Με απειλείς; Δηλαδή μου λες πως για να πάρω αντικειμενικό βαθμό θα πρέπει να σε γλείψω; Θα πρέπει να σε κολακεύσω με την βαθμολογία μου; Προτιμώ να λες ότι δεν σου αρέσει το στιλ μου, σε παρακαλώ, το δέχομαι. Γιατί το άλλο είναι προσωπική επίθεση!

Νέλλυ Ράι: Εγώ είμαι απλά ειλικρινής. Και θα το πω. Σου βάζω αυτό τον βαθμό για αυτό το πράγμα. Θα μπορούσα να πω ότι δεν μου αρέσει το στιλ σου!

Τ.Κ.: Η ειλικρίνεια είναι κάτι που φέρεις από μέσα σου. Όταν εγώ

Ν.Ρ.: Ο κόσμος ξέρει πως είμαι πάντα ειλικρινής

Τ.Κ.: Επειδή και γω είμαι 10 χρόνια στην τηλεόραση, το ξέρουν και για μένα αντίστοιχα. Πες μου, Νέλι μου, γιατί έχεις τόσο θυμό μαζί μου; Τι σου ξυπνάω και έχεις τόσο θυμό; Πες μου…

Ν.Ρ.: Τίποτα! Απλά όταν κάποιος αρχίζει πόλεμο μαζί μου, εγώ θα τον συνεχίσω…

Και τα μαχαίρια, ακόμα, ακονίζονται στο My Style Rocks