Εξοργίστηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη Μάρλεν στο MasterChef – «Πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη»

MasterChef

«Με στεναχωρεί η στάση σου, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου».

Έξαλλος έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς σήμερα στο MasterChef με τη στάση της Μάρλεν Γρυντάκη. Η παίκτρια, στο τεστ δημιουργικότητας, έβαλε στο πιάτο καμένο ψωμί, τονίζοντας στους κριτές πως είναι μόδα πλέον. Αργότερα, αφού την κάλεσαν μπροστά, τους είπε ότι δεν είχε δει πως ήταν καμένο, κάτι που εξόργισε τον μέντορά της, που της τα είπε… ένα χεράκι.

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται. Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο.

Άρα είχες δει ότι είναι καμένο και τώρα μου λες ότι δεν το είχες δει, ενώ είχες κόψει ένα κομμάτι από το ψωμί. Δεν θέλω να το προσπεράσω έτσι εύκολα. Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις.

Μην προσπαθείς να κουκουλώνεις λάθη. Αφού αυτό έκανες. Με στεναχωρεί πάρα πολύ η στάση σου σε ότι έχει να κάνει με την παραδοχή ενός σφάλματος, να μας μιλάς για τάση, για το ότι δεν το έχεις δει και να βγούμε εμείς τρελοί, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου», της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και της ανακοίνωσε ότι είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο MasterChef.