Έξαλλος ο Σάκης Ρουβάς στο Voice – «Έχει παίξει σκευωρία τρελή»

Σάκης Ρουβάς

"Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα..."

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής βρέθηκε στη σκηνή του The Voice, για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στον δεύτερο ημιτελικό. Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θέλησε να κερδίσει ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα επεισόδια για τον μεγάλο τελικό.

Έτσι, ο διαγωνιζόμενος του τάλεντ σόου ερμήνευσε το κομμάτι «Ένα τραγούδι ακόμα» με διάθεση να κερδίσει τόσο τους coaches όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Με την εμφάνιση του αυτή, μάλιστα, δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε με χαμόγελο σε μια ξεχωριστή καταγγελία!

«Θέλω να κάνω επίσημα μια καταγγελία στο Voice. Έχει παίξει σκευωρία τρελή!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σταρ και coach του The Voice. «Η Παπαρίζου το σαγήνευσε το παιδί, κάτι του έκανε. Η μόνη μέτρια εμφάνιση του Κωνσταντίνου ήταν εκείνη στο battle που τον έχασα» συμπλήρωσε.

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν προμελετημένο. Του είπε η Παπαρίζου, «άκου να δεις, δεν χρειάζεται να τα δώσεις όλα εδώ πέρα. Δεν πειράζει. Ας μην είσαι τόσο καλός, σε μένα θα έρθεις». Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα. Κωνσταντίνε ήσουν πάρα πολύ καλός και σήμερα, έχω γίνει έξαλλος να ξέρεις» σημείωσε, επίσης, προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

«Ομολόγησε το, ομολόγησε το, εντάξει… Σ’ αγαπώ, είσαι φίλη μου… Ομολόγησε το, όμως, να φύγει ένα βάρος από πάνω σου» πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος, αυτή τη φορά στην Έλενα Παπαρίζου.

Εσάς αλήθεια πως σας φάνηκε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή;