Έξαλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο My Style Rocks – Ξέσπασε κατά των συμπαικτριών της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Ούτε τυφλή είμαι, ούτε χαζή. Δεν παίζουν καθαρά!».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν άντεξε, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, και ξέσπασε κατά ορισμένων συμπαικτριών της, τονίζοντας πως έχουν δημιουργήσει κλίκες και βάζουν βαθμούς ακόμα και… ρατσιστικά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Άγρια κόντρα και ειρωνείες μεταξύ Ευρυδίκης και Κουδουνάρη

«Όλα πλέον τα κρίνουμε βάσει του αν είμαστε πολύ κλειστά ντυμένες ή πολύ ανοικτά κρίνουμε και τον χαρακτήρα. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου, εξαιρώ τα νέα κορίτσια, έχουν αρχίσει και κάνουν συμμαχίες ή ρατσιστικά βάζουν τους βαθμούς επειδή βλέπουν κάποια πράγματα που λείπουν από τις ίδιες και θα κάνω κι εγώ το ίδιο λοιπόν από αύριο.

“Λύγισε” η Αμίνα Χακίμ στο πλατό – Συγκινημένη η παίκτρια

Και χθες το έκαναν αυτό, το κάνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες, οπότε θα έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση, είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έχουν πει πράγματα στα παρασκήνια, έχουν κάνει συμμαχίες, έχουν το σκοπό τους… Λέω πράγματα, που μετά τα λένε και οι κριτές, αλλά οι συμπαίκτριές μου δεν τα βλέπουν και βάζουν 4. Ούτε τυφλή είμαι, ούτε χαζή. Δεν παίζουν καθαρά! Καλύτερα να τα λέμε εδώ on air. Αν θέλετε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι, ας το παίξουμε. Θεωρώ ότι με έχετε αδικήσει, όχι οι κριτές, εσείς», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.