Εκνευρισμένη η Δέσποινα Ολυμπίου στο J2US – «Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, το θεωρώ αγένεια»

Δέσποινα Ολυμπίου

Δείτε τι έγινε στις πρόβες και στο πλατό του J2US.

Αυτή η εβδομάδα στο J2US δεν ήταν και η καλύτερη για την Δέσποινα Ολυμπίου, καθώς το τραγούδι που της ζήτησε να πουν ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν το ήθελε καθόλου.

Το τραγούδι ήταν το “Απ’ το βορρά μέχρι το νότο”, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήθελε να το πει και η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν φανερά εκνευρισμένη, κάτι που έδειξε και μετά στο πλατό.

«Πρώτη φορά που δεν έχω να πω κάτι σήμερα. Περιμένω εσύ να μου πεις, θα παίξουμε αντίστροφους ρόλους, απ’ ότι έχω αντιληφθεί κι έτσι περιμένω να μου πεις τι θες να κάνω», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου στον Γιώργο Γιαννόπουλο.

«Ο Γιώργος μου κάνει την ανάθεση σήμερα, παρόλο που δεν είναι αυτός ο ρόλος μου στο παιχνίδι. Σε αυτό το τραγούδι δεν έχω να πω εγώ πολλά, θα αβαντάρω τον Γιώργο, αφού θέλει τόσο πολύ να το πει. Θα το κάνουμε όπως θέλει αυτός», είπε στην κάμερα η Δέσποινα Ολυμπίου.

«Φάγαμε τα μουστάκια μας στην πρόβα», είπε αρχικά η Δέσποινα Ολυμπίου στο πλατό, ενώ ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό ήταν… παραγγελιά του Νίκου Κοκλώνη από το πρώτο επεισόδιο.

«Θεωρούσα αγένεια, όταν ζητάς κάτι και έχουν περάσει δύο, τρία, δηλαδή… Πες ότι δεν το θέλω, που το θέλω το ρεμπέτικο εγώ, και δεν στο λέμε ποτέ…», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.