«Είναι ο άντρας της ζωής μου» – Η τρυφερή εξομολόγηση από την Ευρυδίκη

Ευρυδίκη

"Ήταν πάρα πολύ ωραία η μέρα του γάμου μας, συγκινητική..."

Την Ευρυδίκη υποδέχθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Θέμης Γεωργαντάς στο «After Dark». Η τραγουδίστρια, η οποία δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή όταν στο στούντιο βρέθηκε και ο σύζυγος της, Bob Katsionis!

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι, η Ευρυδίκη και ο Bob αναφέρθηκαν στην απίστευτη ιστορία που τους οδήγησε στα σκαλιά της
εκκλησίας. Πώς από fan της τραγουδίστριας… ο Bob έγινε ο σύζυγός της;

«Το πρώτο μήνυμα του Bob ήταν μελετημένο! Καθένας που θα το διάβαζε δεν θα έμενε αδιάφορος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη για τον αγαπημένο της. «Χρησιμοποίησε τις φράσεις που έπρεπε».

Υπήρχε, ωστόσο, κάτι που προβλημάτισε την τραγουδίστρια σχετικά με τον σύζυγο της; «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ηλικία του, γιατί τον περνάω 9 χρόνια και είμαι λίγο συντηρητική σε αυτά. Μετά όμως ξεκίνησε αυτό να συμβαίνει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτό είναι. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ο άντρας της ζωής μου».

«Ήταν πάρα πολύ ωραία η μέρα του γάμου μας, συγκινητική γιατί έβλεπα το 23χρονο πια παλληκάρι μου να είναι δίπλα, να οδηγεί και γω να βιάζομαι να μην αργήσουμε. Το ότι μου άνοιξε την πόρτα και με βοήθησε με το νυφικό, ήταν καταπληκτικό» πρόσθεσε, επίσης, με χαμόγελο η τραγουδίστρια.

Μια διαφορετική τρυφερή πλευρά της Ευρυδίκης…