Είναι η Κωνσταντίνα Κλαψινού έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη;

Κωνσταντίνα Κλαψινού

Όσα είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή...

Στο σπίτι της στον Χολαργό υποδέχθηκε η Κωνσταντίνα Κλαψινού την κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Η νεαρή ηθοποιός, που την φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο δρόμος περνά από μέσα» στο θέατρο Μικρό Χορν, μίλησε για τη σχέση με τον συνάδελφο της, Κωνσταντίνο Ασπιώτη και το κατά πόσο έτοιμη είναι να κάνει το επόμενο βήμα!

Παρά το φορτωμένο της καθημερινό πρόγραμμα, με θέατρο και τηλεόραση στην Κύπρο, η όμορφη ηθοποιός πρόδωσε πως «όταν θέλεις βρίσκεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή». Επίσης, η Κωνσταντίνα Κλαψινού αποκάλυψε με χαμόγελο πως «δεν ήθελα να γίνω από πάντα ηθοποιός. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω καλά καλά εάν θέλω, το σκέφτομαι».

Σε άλλο σημείο, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν γίνει προτάσεις από σταθμούς για να συμμετάσχω σε διάφορα talent shows αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή, ήμουν απόλυτη. Όσον αφορά, όμως, την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, η ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει τις απαντήσεις της.

«Είναι καλά, όλα. Μελλοντικά δεν βλέπω ούτε τον εαυτό μου πόσο μάλλον έναν άλλον άνθρωπο» πρόδωσε με χαμόγελο η Κωνσταντίνα Κλαψινού σε ερώτηση από την δημοσιογράφο για τις σκέψεις της να προχωρήσει στο επόμενο βήμα τη σχέση. «Όχι, δεν με απασχολούν καθόλου αυτά. Δεν ονειρευόμουν ποτέ γάμους και παιδιά. Ούτε τώρα το ονειρεύομαι. Δεν θέλω, δεν θα μου άρεσε να μπω σε αυτή την διαδικασία».

«Έχω κάτσει, έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει με ανθρώπους και νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις ένα γάμο. Ένα παιδί αν έρθει, καλοδεχούμενο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δεν θα ήθελα τώρα ένα παιδί, όμως, στο μέλλον ναι» δήλωσε, επίσης, η Κωνσταντίνα Κλαψινού εξηγώντας πως «δεν είναι σκοπός ζωής της ζωής μου να κάνω οικογένεια. Αν έρθει καλώς, αν δεν έρθει το ίδιο καλά θα είμαι. Έχω ανίψια»!