«Είχα βγει με την Ελένη Μενεγάκη και γράφανε ότι ήμουν σαν μισοριξιά δίπλα της»

Ελένη Μενεγάκη

«Και εγώ δεν ξέρω γιατί τόσο με έθιξε λες και είμαι τρία μέτρα και με είπαν κοντό και πήρα τηλέφωνο».

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος αποκάλυψε και τη μοναδική φορά που πήρε τηλέφωνο σε περιοδικό για να διαμαρτυρηθεί για κάτι που έγραψαν για τον ίδιο. Όπως είπε ο ίδιος, σε μια φωτογραφία που ήταν με την Ελένη Μενεγάκη, τον χαρακτήρισαν “μισοριξιά”.

«Η μόνη φορά στη ζωή μου που έχω πάρει τηλέφωνο επειδή έγραψαν κάτι ήταν τα πρώτα χρόνια που ήμουν στη Μενεγάκη. Είχαμε πάει με την Ελένη σε μπουζούκια να διασκεδάσουμε και υπήρχε μια φωτογραφία σε περιοδικό, όπου η Ελένη ήταν πολύ ωραία κι εγώ από δίπλα ήμουν σαν το μικρό της αδερφάκι, γιατί είμαι ένας κοντός άνθρωπος και μαζεμένος.

Και γράφανε “Η Ελένη… και από δίπλα ο Καναράκης σαν μισοριξιά”. Και εγώ δεν ξέρω γιατί τόσο με έθιξε λες και είμαι τρία μέτρα και με είπαν κοντό και πήρα τηλέφωνο, δεν θυμάμαι ποιον δημοσιογράφο, ο οποίος μου είπε “ναι, έχεις δίκιο ρε φίλε, συγγνώμη”. Αυτή ήταν η μόνη φορά.

Εντάξει, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά περιμένεις ότι ο κόσμος θα γράψει και κακά σχόλια. Για την δουλειά μου, ευτυχώς, δεν έχω διαβάσει κακό σχόλιο», είπε ο Παντελής Καναράκης.