«Εγώ δεν χαίρομαι που βλέπω τον κ. Φασουλή στο J2US»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Ο Σταμάτης Φασουλής, αυτό το όνομα αυτού του μεγέθους είναι σε αυτή την κριτική επιτροπή και κάθεται και ξεμαλλιάζεται με την Άσπα Τσίνα..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ξεκαθάρισε σχετικά με την επαγγελματική της σχέση με το OPEN και το Πάμε Πακέτο: «Δεν έχω κάνει μεταγραφή στο OPEN ακόμα, κάνω μια συνεργασία με το J2US. Έχουμε κάνει μια συζήτηση για το Πάμε Πακέτο, αλλά δεν έχω υπογράψει κάτι γι’ αυτό. Ό,τι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε το χρόνο, εφόσον το επιτρέψουν τα πράγματα. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις από άλλα κανάλια, αλλά έχω καλή γεύση μέχρι στιγμής από τη συνεργασία μου με το OPEN.

Στη συνέχεια της κουβέντας, όταν έπεσε στο τραπέζι το J2US και οι καβγάδες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν δίστασε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση: «Ο Φασουλής, αυτό το όνομα αυτού του μεγέθους είναι σε αυτή την κριτική επιτροπή και κάθεται και ξεμαλλιάζεται με την Άσπα Τσίνα… Εγώ δεν χαίρομαι που βλέπω τον κ. Φασουλή εκεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν νιώθω μια πηγαία χαρά από μέσα μου. Το λέω δημόσια. Και οι επιλογές μας μάς χαρακτηρίζουν.

Πολλά τα μέτωπα που άνοιξαν στο J2US…