“Έχουμε φτάσει σε σημείο στις Άγριες Μέλισσες που δεν μπορούσαμε να παίξουμε”

Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογείται για τη δημοφιλή σειρά...

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στο Διαφάνι. Τον ηθοποιό συνάντησε από το Happy Day ο Μιχάλης Πλεμμένος και η κουβέντα τους είχε αρκετό ενδιαφέρον.

“Μέχρι στιγμής, στα επεισόδια που έχουμε πάρει εμείς, δεν επιβεβαιώνεται ότι είμαι το κρυφό παιδί της Ανέτ. Κάπου προς τα εκεί πηγαίνει, αλλά σεναριακά δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν είναι γραμμένο κάτι”, είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Σχετικά με το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, αλλά και για το κασέ των ηθοποιών, ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε: “Οι μεγαλύτερες πλάκες γίνονται με τον Κακούρη, τον Κουκουράκη και τον Κουρλαμπά. Έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Κάθε Παρασκευή βγαίνουμε όλοι μαζί διασκεδάζουμε και συζητάμε για τους ρόλους. Έχουμε μπει ο ένας στη ζωή του άλλου, δεν είμαστε απλά συνεργάτες.

Αυτό που ξέρω είναι ότι τα οικονομικά των περισσοτέρων είναι πολύ καλά για την εποχή που ζούμε. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να πληρωνόμαστε όπως την περίοδο 2000 – 2010″.