Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια χώρισαν χθες βράδυ

Μαρία Καλάβρια

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια στην Φαίη Σκορδά. Γιατί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλεγε άλλα χθες;

Λύθηκε το μυστήριο! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χώρισαν και μάλιστα ο χωρισμός έγινε χθες το βράδυ. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Μαρία Καλάβρια στην Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα.

Χθες, όταν έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις δηλώσεις ότι είμαστε μαζί, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αλλά επειδή στην ουσία πρέπει να τοποθετηθούμε με κάποιον τρόπο, αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τι μπορεί να γίνει αργότερα ούτε εγώ δεν το γνωρίζω», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Στη συνέχεια, η Μαρία Καλάβρια εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της με διάφορα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με υπονοούμενα για τα χρήματα.