Διαβάτη και Τσακίρογλου έξαλλοι για το ρημαγμένο τους σπίτι – «Eίναι βάνδαλοι οι άνθρωποι»!

Χρυσούλα Διαβάτη

"Το κράτος πρέπει να κοιτάξει να προστατεύει τους πολίτες"

Για τη διάρρηξη στο σπίτι τους, στο Λυγουριό Αργολίδας, μίλησαν η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου στην κάμερα του Alpha. Οι δυο γνωστοί ηθοποιοί πέρασαν δύσκολες ώρες το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου με την καθυστερημένη άφιξη τους να αναγκάζει τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί τους και να πληροφορούνται πως έπεσαν θύματα διάρρηξης.

«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο, βρώμικο… Αυτά που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις ρε παιδιά!» δήλωσε σε εμφανή ένταση η Χρυσούλα Διαβάτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Σε ένα τέτοιο, όμως, σπίτι ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα! Είσαι ηλίθιος αν έχεις και ηλίθιοι αυτοί που πάνε και κάνουν αυτές τις ζημιές» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Το κράτος πρέπει να κοιτάξει να προστατεύει τους πολίτες» κατέληξε η Χρυσούλα Διαβάτη στις τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, με τη σειρά του, εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Υπάρχει βανδαλισμός, είναι βάνδαλοι οι άνθρωποι και φαίνεται στις πράξεις αυτές που έχουν κάνει. Έκλεψαν τις χάλκινες σωλήνες του καλοριφέρ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μακάρι, να είναι το τελευταίο δυσάρεστο περιστατικό για το καλλιτεχνικό ζευγάρι το 2020!