«Διάβασα τα καινούρια επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, δεν φαντάζεσαι»!

Άγριες Μέλισσες

"Ο Φανούρης, εκτός από υπάλληλος της Ελένης έχει πάρει και τον ρόλο του πατέρα, είναι και προστάτης της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο".

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας είναι ο Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες και μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε στην Άννα Ζηρδέλη ότι αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια δεν μας περνούν καν από το μυαλό.

«Είναι υπέροχο να σε σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και να σου λέει πόσο πολύ περίμεναν μια τόσο καλή δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Δεν περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Για τον ρόλο του Φανούρη πέρασα από ακρόαση κανονικά. Πριν από μερικά χρόνια άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι με χωράφια και καλλιέργειες, οπότε είχα μεγαλύτερη ευκολία με τον ρόλο. Είμαι Αθηναίος και ήταν ανάγκη και χαρά να πάω να δουλέψω λίγο με τη γη.

Οι εξελίξεις θα είναι πιο καταιγιστικές από ό,τι φαντάζεσαι. Χθες διάβασα και τα καινούρια επεισόδια, δεν φαντάζεσαι! Θα έχουμε πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Φανούρης, εκτός από υπάλληλος της Ελένης έχει πάρει και τον ρόλο του πατέρα, είναι και προστάτης της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο. Δεν βλέπει ερωτικά την Ελένη. Και τα τρία κορίτσια τα ξέρει από μικρά, εξάλλου είναι και παντρεμένος με παιδιά», λέει για τις Άγριες Μέλισσες ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

«Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες στο web», εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Δανίκας.