«Δεν θα ξαναπήγαινα στο My Style Rocks αλλά θα συζητούσα για την παρουσίαση του»

My Style Rocks

Δήλωση - έκπληξη από την πρώην διαγωνιζόμενη του "My Style Rocks".

Στον «τόπο του εγκλήματος» φαίνεται πως έχει διάθεση να επιστρέψει πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αλλά αυτή τη φορά με νέα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, όπως ομολόγησε, θα συζητούσε με την παραγωγή προκειμένου να παρουσιάσει επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» προδίδοντας πως «στο My Style Rocks δεν θα ξαναπήγαινα. Είμαστε οκ. Σαν κόνσεπτ νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει γιατί βρήκα δυσκολίες».

«Θα το συζητούσα όμως να το παρουσιάσω, εννοείται αυτό. Είναι η ψυχαγωγία οπότε, καταλαβαίνει, είναι το κομμάτι που γνωρίζω πολύ καλά» συμπλήρωσε η Κύπρια παρουσιάστρια. «Όλα αυτά που έβλεπε το τηλεοπτικό κοινό ήταν πολύ στιγμιαία. Δηλαδή δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Υπήρξαν εντάσεις οι οποίες έγιναν και εννοείται πως τις εκμεταλλεύτηκε η παραγωγή και έπαιξαν.

Παράλληλα, η Τζώρτζια Παναγή μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της βήμα εκφράζοντας αγωνία και μεγάλη προσμονή! «Έχω τρομερή αγωνία για το νέο μου ρόλο στο δελτίο ειδήσεων».

«Θέλω να δω πως θα είναι πρεμιέρα γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι κάτι το οποίο πάντα θαύμαζα και δεν πίστευα ότιθα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω δελτίο»  πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Τζώρτζια Παναγή στην πρωινή εκπομπή του OPEN