«Δεν μου αρέσει να με ρωτούν αν είχα σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Αλέξης Γεωργούλης

"Η προσωπική ζωή των ανθρώπων πρέπει να παραμένει προσωπική. Είτε είναι αλήθεια είτε είναι ψέματα. Πρέπει να παραμένει προσωπική"

Στα παρασκήνια της παράστασης «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» βρέθηκε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» όπου συνάντησε τον Μιχάλη Μητρούση και την κόρη του, Μαρίλια Mητρούση.

«Εγώ είμαι σκληρός σαν συνάδελφος. Στο καμαρίνι και στο σπίτι είναι η κόρη μου αλλά στο θέατρο είναι συνάδελφος. Δεν μπορώ να την ξεχωρίσω, πραγματικά και δεν θα την ξεχωρίσω γιατί θα κάνω κακό και στην ίδια και στον εαυτό μου» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Μιχάλης Μητρούσης. «Ευτυχήσα στην τηλεόραση να κάνω πολύ ωραίες δουλειές αλλά τώρα έχει γίνει λίγο fast food. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα, με άλλες ταχύτητες και άλλους ρυθμούς. Καλύτερα να γίνονται λιγότερα πράγματα και πιο ποιοτικά παρά να είναι συνέχεια το ίδιο πράγμα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη Μαρίλια Μητρούση για τη σχέση με τα social media αλλά και όσους έλεγαν πως έχει έρθει στο παρελθόν πιο κοντά με τον Αλέξη Γεωργούλη, εκείνη δήλωσε πως «δεν θέλω να την κάνω άλλο αυτή την κουβέντα για αυτό το ζήτημα. Γενικά θεωρώ η προσωπική ζωή των ανθρώπων πρέπει να παραμένει προσωπική. Είτε είναι αλήθεια είτε είναι ψέματα. Πρέπει να παραμένει προσωπική. Αφορά μόνο η δουλειά σου, έτσι έμαθαν σε εμένα οι γονείς μου μεγαλώνοντας που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ με την προσωπική τους ζωή»

«Σε κάνει να νιώθεις εκτεθειμένος και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα χωρίς να έχεις προκαλέσει και κάτι» κατέληξε η νεαρή ηθοποιός.