«Δεν γνωρίζω τον Στέλιο Κουδουνάρη – Προσπαθεί να ανέβει κανένα βουνό σαν το Σίσυφο»

Έλενα Χριστοπούλου

"Πυρά" κατά του κριτή του My Style Rocks!

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος με τον νέο κύκλο του «My Style Rocks» να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή. Ποια είναι η άποψη του για την κριτική επιτροπή και κυρίως τον Στέλιο Κουδουνάρη;

«Το είπα και πάλι πως δεν το έχω παρακολουθήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος προσθέτοντας, ωστόσο, πως «μια δυο φορές είδα λίγο για να δω τον Λάκη Γαβαλά που είναι φίλος μου. Ο Λάκης είναι ο Λάκης οπότε τον αποδέχεσαι ή δεν τον αποδέχεσαι όπως όλους μας. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και παίζει με τη ζωή. Άλλοτε χάνει και άλλοτε κερδίζει».

Όσον αφορά την γοητευτική κυρία της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας, Έλενα Χριστοπούλου, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε πως «ξέρει καλά τι σημαίνει γυναίκα μοντέλο. Ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει τα μοντέλα της να μπορεί να τα πουλάει και να τα συμβουλεύει».

«Τον Στέλιο Κουδουνάρη, όχι, δεν τον γνωρίζω. Κάνει και αυτός ότι μπορεί. Προσπαθεί να ανέβει κανένα βουνό σαν το Σίσυφο» πρόσθεσε, επίσης, με χιούμορ ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Το Instagram έχει καταστρέψει το μυαλό των ανθρώπων. Τα νέα παιδιά δεν έχουν ιδέα πια τι είναι σχεδιαστής και τι είναι influencer. Βλέπουν τα shows και δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η πραγματικότητα, ποια είναι η ζωή τους. Έρχονται και με παρακαλάνε αγόρια μοντέλα να τους βοηθήσω να μπούνε στο Survivor και στο Big Brother. Θα μπορούσα και γω να μπω στις Κούκλες και να κάνω τραβεστί σόου» συμπλήρωσε ακόμα.

«Δεν έχει σημασία τι κάνεις σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σου αλλά να βλέπεις σε κάθε απόφαση σου το τέλος» κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.