«Δεν είναι εύκολο να δουλέψω ξανά με τον Πέτρο Κωστόπουλο έτσι όπως είναι τα πράγματα»

Πέτρος Κωστόπουλος

«Η ρήξη μεταξύ μας δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο».

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Άρης Τερζόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τη ρήξη του με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από πολλά χρόνια.

«Δεν νιώθω τίποτα μυθικό επάνω μου. Όταν έκλεισε το “Κλικ”, η δική μου η μετάβαση συμπεριελάμβανε και μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα. Χάθηκαν περιοδικά, αυτοκίνητα, σπίτια, ότι είχα εκείνο τον καιρό χάθηκε. Οπότε, η μετάβαση, τον καιρό που τη βίωνα, ήταν αρκετά τραυματική ψυχολογικά, ήμουν στο… πάτωμα.

Το αν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξαρτάται από τις συνθήκες, δεν το βλέπω εύκολο έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την εποχή. Ήταν πολύ μεγάλη η συνεισφορά του Πέτρου στο “Κλικ”, δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Πέτρο. Μετά ήρθε η ρήξη που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα σε μεγάλη διάσταση μαζί του πάρα πολύ σοβαρή. Μου πέρασε αυτό στα δύο χρόνια.

Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν μια γυναίκα των άκρων. Της άρεσε να πηγαίνει σε νοσοκομεία για να παρακολουθεί εγχειρήσεις. Ήταν περίεργο πλάσμα η Μαλβίνα», είπε ο Άρης Τερζόπουλος.