«Δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω» – Η εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη

Αποστολία Ζώη

"Το θεώρησαν όλοι πολύ μεγάλο λάθος"

Την Αποστολία Ζώη είδαμε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο, τη νέα της συνεργασία με τον Νίνο καθώς και την ταλαιπωρία που υπέστη στο Nomads!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο που σταμάτησα και δεν υπήρξε άνθρωπος από τη δουλειά που, να με πήρε τηλέφωνο, να μη μου πει τι κάνω… Γιατί σταματάω… Το θεώρησαν όλοι πολύ μεγάλο λάθος» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Αποστολία Ζώη. «Εγώ το θεώρησα ένα τεράστιο δώρο επειδή δεν θα είχα καθόλου κουράγιο για μετά. Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να σταματήσω».

«Ακόμη και αν μου χαμήλωσαν το μικρόφωνο, ακόμη και αν μου έκοψαν το πρόγραμμα, ακόμη και αν με έβγαλαν από την αφίσα, ο χρόνος δείχνει ότι τελικά είμαι εδώ! Ότι και να έγινε» τόνισε, σε άλλο σημείο, η Αποστολία Ζώη.

Όσον αφορά την πρόσφατη δισκογραφική της συνεργασία με τον Νίνο, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον Νίνο έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Επειδή είναι πάρα πολύ αληθινός, όμως, μερικές φορές, αν δεν τον γνωρίζεις, υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσεις τον τρόπο του. Αν τον γνωρίσεις, όμως, προσέχεις πόσο ευθύς και παρορμητικός είναι».

«Δεν θα ξαναέμπαινα στο Nomads» παραδέχθηκε, επίσης, η όμορφη τραγουδίστρια προσθέτοντας πως «έχω καταπονήσει πολύ τον εαυτό μου. Είχα πάρα πολλά προβλήματα υγείας στην πορεία οπότε αυτό γίνεται μία φορά. Δεν μπορούσε, επίσης, να φανταστεί το μυαλό μου πόσο σκληρό ριάλιτι θα είναι και δεν θα έβαζα ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν λόγο. Να μπορεί κάποιος να φτιάξει, όπως θέλει, μια εικόνα για εμένα και να μην ορίζω ουσιαστικά εγώ αυτό που είμαι».

«Στην τηλεόραση θα μπορούσα να κάνω μόνο κάτι το οποίο με εξιτάρει και είναι κοντά στον χαρακτήρα μου. Θα μπορούσε να έχει να κάνει με παιχνίδια, με μουσική ή ταξίδια»