Δεν έχουν τελειωμό στο MasterChef το θάψιμο και οι προσβολές από την “γλυκομίλητη” Μαριάννα

MasterChef

Όλα όσα είπε η διαγωνιζόμενη του MasterChef για τον Δημήτρη Μπέλλο.

Με τα… καλύτερα λόγια μίλησε σήμερα στο MasterChef η Μαριάννα Πουλμεντή, που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της τον Δημήτρη Μπέλλο, για τον οποίο μίλησε με προσβλητικά λόγια, καθώς τον χαρακτήρισε “βλάκα” και “ηλίθιο”.

«Είναι “….”. Αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσα, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα.

Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό, είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό.

Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον. Ο Μπέλλος μου έχει πει προσωπικά τι θα ψηφίσει, θα ψηφίσει τη Μάρλεν γιατί “έτσι γουστάρω και θα φύγετε όλοι όσοι μπήκατε”.

Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.