«Δεν δικαίωσα ποτέ την Άσπα Τσίνα, αλλά ούτε ήμουν και κόντρα σε αυτό» – Τι λέει ο Θάνος Πετρέλης

Θάνος Πετρέλης

«Όταν ο Νίνο εκνευριστεί θα το καταλάβεις πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο περίεργος χαρακτήρας, πολύ αληθινός, πολύ εκρηκτικός».

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος απάντησε για το Fame Story, την Άσπα Τσίνα, αλλά και τον Νίνο.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που πήγα στο Fame Story. Αν ξεκινούσα τώρα, θα πήγαινα τρέχοντας σε ένα παιχνίδι σαν το Fame Story. Όταν πήγα στο Fame Story ήμουν δεσμευμένος, δεν έκανα καμία “κουτσουκέλα”. Αν είμαι ζηλιάρης; Και ναι και όχι.

Η γυναίκα μου δεν ψάχνει το τηλέφωνό μου, δεν την αφήνω, το έχω κλειδωμένο. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι αν και θα έπρεπε λίγο γιατί παραείμαι low profile ακόμα και σε στιγμές που πήγαιναν όλα καλά. Βλέπω κάποιους που μπορεί να ξεκίνησαν χθες και έκαναν μισό χιτ και παίρνουν αέρα κι έχουν ένα ύφος περίεργο.

Δεν δικαίωσα ποτέ την Άσπα, αλλά ούτε ήμουν και κόντρα σε αυτό. Είχε τα δίκια της, απλά κάποιες φορές έχανε το δίκιο της γιατί ήταν πολύ εκρηκτική. Μια θαυμάστρια μου είχε πετάξει το σουτιέν της στην πίστα. Δεν κάνω μπότοξ και μεσοθεραπείες, αλλά θα κάνω όταν έρθει η ώρα. Πήγα στο Survival Secret γιατί μου αρέσουν αυτές οι εμπειρίες.

Μιλάμε με τον Νίνο, έχει βαφτίσει και την κόρη μου τη μεγάλη, οπότε έτσι και αλλιώς έχουμε σχέση. Ο Νίνο είναι λίγο περίεργος χαρακτήρας, αλλά πολύ αληθινός. Όταν εκνευριστεί θα το καταλάβεις πάρα πολύ καλά. Αν θέλει να σε βοηθήσει, θα κάνει τα πάντα. Είναι ένας χαρακτήρας που τα έχει όλα. Είναι πάρα πολύ εκρηκτικός, αλλά και πάρα πολύ καλός στην ψυχή», είπε ο Θάνος Πετρέλης.