Δεινοπάθησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πλατό του Μουτσινά – Απολαυστικές οι αντιδράσεις της

Νατάσα Θεοδωρίδου

Δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί τό κρύο στον χώρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Μουτσινά με αφορμή την πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Η τραγουδίστρια, όμως, μάλλον μετάνιωσε για την ενδυματολογική της επιλογή καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ψυχρή θερμοκρασία που υπήρχε στο πλατό.

Έτσι, ενώ μιλούσε για τις κορούλες της, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξέφρασε με χαμόγελο τη δυσφορία για το κρύο που ένιωθε. «Θα πάθουμε ψύξη από το πολύ κρύο εδώ μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και άρχισε με χιούμορ να τρέμει.

Ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε αμέσως να βρει μια ζακέτα είτε στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο είτε στους συνεργάτες του προκειμένου να ζεσταθεί κάπως και να συνέλθει η καλεσμένη του. «Μια ζακέτα! Δωσ’ τε μια ζακέτα… Μα τι εκπομπή είναι αυτή, θα μας πούνε και κρυόκω… Φέρτε μια ζακέτα εδώ στην κοπέλα!» σημείωσε με το γνώριμο του χιούμορ ο ηθοποιός και παρουσιαστής. Με τα πολλά βρέθηκε μια ζακέτα με την οποία και τύλιξε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια μπας και βρει λίγη ζεστασιά!

«Τι ωραίο το χρώμα! Σαν να το ξέραμε, Νατάσα» αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς με την Νατάσα Θεοδωρίδου να του απαντάει, «μα τις βλέπω όλες που έρχονται με κάτι σακάκια, σε αυτές είπανε, λέω, εγώ όμως νεολαία τρελή»!

Κατά τη διάρκεια όμως τη συνέντευξης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κατόρθωσε να πάρει το αίμα της πίσω και να καλύψει και εκείνη τον παρουσιαστή μετά από ένα χαριτωμένο λάθος που έκανε σχετικά με την πρεμιέρα της στο Teatro Music Hall.

«Εδώ οι καλεσμένοι δεν θα ξαναρθούνε! Θα τους λέμε πως είμαστε από το Καλό Μεσημεράκι και θα λένε να ανοίξει λίγο ο καιρός» δήλωσε αστειευόμενος ο Νίκος Μουτσινάς.