«Δέχομαι ανήθικες προτάσεις κυρίως από γυναίκες»

Τάνια Κοφινιώτη

«Μου είχε στείλει ένας μήνυμα και μου έλεγε “γιατί δεν το κάνεις εσύ;”».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” και την Πένυ Καβέτσου έδωσε η Τάνια Κοφινιώτη, η οποία μίλησε για το φετινό My Style Rocks, ενώ αναφέρθηκε στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί από γυναίκες.

«Το φετινό My Style Rocks μου φαίνεται αδιάφορο, δεν μου αρέσει. Η Ευρυδίκη χρησιμοποιεί το κοινό και την προβολή αυτή για να πετύχει ένα σκοπό. Η Μαρία Καζαριάν είναι όμορφη, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι φυσικά τα χείλη της και τα χαρακτηριστικά της. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της και ο χαρακτήρας της, έχει ένα υπεροπτικό ύφος που με ενοχλεί. Και το στυλ της δεν μου αρέσει καθόλου. Η Κατερίνα Στικούδη είναι ακόμα συγκρατημένη σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Νομίζω ότι το συμβόλαιο στο My Style Rocks έλεγε ότι το έπαθλο είναι αξίας 30.000 ευρώ. Υπάρχει κάτι εκεί πέρα που σου λέει είτε θα στο δώσω το ποσό ολόκληρο είτε θα στο δώσω σε πράγματα. Το γνωρίζω ότι η Φωτεινή δεν το πήρε το ποσό. Δέχομαι ανήθικες προτάσεις κυρίως από γυναίκες. Μου είχε στείλει ένας μήνυμα και μου έλεγε “γιατί δεν το κάνεις εσύ; Υπάρχει μια κοπέλα που ήσασταν μαζί στο παιχνίδι πέρυσι που το έχει κάνει και μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες”», αποκάλυψε η Τάνια Κοφινιώτη.