Χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας ο Ιωάννης στο MasterChef;

MasterChef

Έβαλε τα κλάματα ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef...

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο του MasterChef με υποψήφιους τον Ηρακλή, τον Τζον και τον Ιωάννη. Ή μήπως όχι;

Η κάρτα Ασυλίας θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς βρισκόταν στα χέρια του Ιωάννη Χαραλάμπους. Έτσι, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε για δεύτερη φορά στη θέση υποψήφιου προς αποχώρηση και κλήθηκε να αποφασίσει αν αυτή τη φορά θα τη χρησιμοποιήσει.

Αιφνιδιάζοντας, όμως, το τηλεοπτικό κοινό και τους τρεις κριτές, ο Ιωάννης αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα Ασυλίας!

«Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτός που θα διαδεχθεί τη θέση μου, όταν πάρω την ασυλία, δεν ήταν το ίδο πράγμα μαζί μου γιατί αυτού το πιάτο θα τρωγόταν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης προς τους κριτές. «Δεν έχω στο μυαλό μου καθόλου τη σκέψη να κρατήσω την ασυλία γιατί στην πορεία θα μου φανεί και πάλι χρήσιμη» πρόσθεσε.

«Είναι και αυτό που ονομάζεται καθαρή συνείδηση. Είπε ο Ηρακλής ότι έχω το καρπούζι έχω και το μαχαίρι, σήμερα επιλέγω να μαγειρέψω το καρπούζι» συμπλήρωσε με θάρρος ο νεαρός διαγωνιζόμενος.

Πως σας φαίνεται αλήθεια η απόφαση του παίκτη στο MasterChef;