Χείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα για τους διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές

Βάνα Μπάρμπα

"Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show", δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα και Αλέξης Γεωργούλης έχουν πρωταγωνιστήσει στις κόντρες της showbiz τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του ότι ο Ευρωβουλευτής εμφανίζεται παράλληλα και στην κριτική επιτροπή του YFSF. Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στην άποψή της.

«Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους.

Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση», ξεκαθάρισε η Βάνα Μπάρμπα.