Χαρά Παππά: Αυτό είναι το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπουράκ Χακί

Μονόπετρο

"Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης..."

Η Χαρά Παππά βρέθηκε, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης της από το GNTM, στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου». Η πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί ενώ επέδειξε και το μονόπετρο που της έχει χαρίσει!

«Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ δύο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ, που ήμουν μαζί του. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν 7 μήνες ήδη μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο. «Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός».

Επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM αποκάλυψε ότι ο Τούρκος ηθοποιός την παρότρυνε αμέσως να βρεθεί στο ριάλιτι μόδας. «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση».

«Μέσα στο παιχνίδι μου έλειπε, ναι, ο Μπουράκ αλλά ήμουν focus στο παιχνίδι» συμπλήρωσε, επίσης, η Χαρά Παππά στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Όταν πρόσεξε, δε, η Κατερίνα Καραβάτου το χέρι του νεαρού μοντέλου δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει. «Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι» απάντησε με χαμόγελο η πρωήν διαγωνιζόμενη του GNTM. «Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ.

«Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του GNTM, θα ήθελα πάρα πολύ να αφοσιωθώ λίγο στη δουλειά μου γιατί είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και με κάνει χαρούμενη» κατέληξε η Χαρά Παππά.