Χαμός στο Πρωινό όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η Κρίστι Κρανά

Κρίστι Κρανά

"Εγώ έχω κάνει πολύ καλή δουλειά, αντίθετα με τον κ. Καβατζίκη που λέει ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, για να βγάλω αυτά τα μοντέλα".

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου από το GNTM ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνεργασία της με την Κρίστι Κρανά τελείωσε, δημιουργώντας σύγχυση, καθώς δεν εξήγησε τους λόγους. Με τηλεφωνική της παρέμβαση στο Πρωινό, η Κρίστι Κρανά, η οποία κινήθηκε αρχικά σε πολύ υψηλούς τόνους, έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Θα πρέπει να ξέρετε πως στο GNTM τους βάζουν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να τηρήσουν για ένα χρόνο. Υπάρχει το πρακτορείο το Place που είναι στη Γερμανία και συνεργάζεται, δυστυχώς, με μόνο δύο πρακτορεία στην Ελλάδα. Και επιβάλλουν στο κορίτσι που θα βγει πρώτο να πάει στα δύο πρακτορεία.

Εγώ έχω κάνει πολύ καλή δουλειά, αντίθετα με τον κ. Καβατζίκη που λέει ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, για να βγάλω αυτά τα μοντέλα, ούτως ώστε να ξέρουν πώς να προφυλάσσονται. Η Άννα Μαρία το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό. Δεν είναι τυχαίο που στους διαγωνισμούς τα κορίτσια είναι από την Κρίστι. Εγώ σέβομαι το GNTM και για έναν χρόνο θα δουλέψει με τα συγκεκριμένα πρακτορεία. Μετά από έναν χρόνο θα δούμε τι θα θέλει να κάνει» τόνισε η Κρίστι Κρανά.

Η Κρίστι Κρανά και ο Άρης Καβατζίκης προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στον αέρα.