Χαμός με τη φάρσα στη Νάνσυ Παραδεισανού – Ξέσπασε σε κλάματα, χαστούκισε τον Πούμπουρα

Νάνσυ Παραδεισανού

«Θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» - «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Τη Νάνσυ Παραδεισανού έβαλε στο στόχαστρό του ο Σάββας Πούμπουρας στο Best Friend’s Fear και η φάρσα ήταν απολαυστική. Για την ίδια, βέβαια, δεν ήταν καθόλου, μέχρι που εμφανίστηκε ο παρουσιαστής.

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη (συνεργός) πήγαν για να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της αντάλλαξε και μερικά “γαλλικά” με τον υποτιθέμενο γιατρό. «Θα σκάσεις;», του είπε. Ο γιατρός απάντησε «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και τότε η Νάνσυ εξερράγη: «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Και κάπου εκεί ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο δωμάτιο, με τη Νάνσυ να του ρίχνει ένα χαστούκι γι’ αρχή και εν συνεχεία να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Η Νάνσυ, μέχρι να μπει ο Σάββας μέσα, είχε αλλάξει δέκα χρώματα, βλέποντας την κατάσταση της Άννας και όλη αυτή την τρέλα που συνέβαινε γύρω της.