Αυλαία στον γάμο πρώην Survivor – Χώρισε μετά από 4 χρόνια με τη σύζυγο του

Χάρης Γιακουμάτος

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο "Ευτυχείτε".

Τέλος στον γάμο του, ύστερα από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να δώσει το γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Την γνωστοποίηση, δε, του συμβάντος επέλεξε να κάνει ο πρώην Survivor και επιχειρηματίας στο «Ευτυχείτε».

Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έριξε αυλαία στον γάμο με την πρώην σύντροφο του, Μαρία Πανουσάκη έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, Δημήτρη, νονοί του οποίου ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθινού.

«Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος μέσω skype στην εκπομπή του OPEN.

Έτσι, όπως σημειώθηκε και στο «Ευτυχείτε», ο Χάρης Γιακουμάτος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και η Μαρία Πανουσάκη θα διανύσουν πια ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Αυτό είναι το φινάλε του γάμου για τον πρώην Survivor…