Ατύχημα στο «Στην υγεία μας ρε παιδιά» – Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση

Γιώργος Αγγελόπουλος

Μεγάλη αναστάτωση στο πλατό! Διακόπηκαν για λίγη ώρα τα γυρίσματα!

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Δημήτρης Μπάσης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του μαγνητοσκοπούσαν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο κι ενώ το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, ο Ντάνος πήρε ένα πιάτο για να το σπάσει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, πέταξε το πιάτο, το οποίο κατά λάθος χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι! Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάση και δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα ανάμεσά τους. Στο γύρισμα συμμετείχαν οι: Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Δάρρα, Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Σάσα Σταμάτη, Ράνια Κωστάκη, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και άλλοι.

Ο Ντάνος καθόταν ανάμεσα στην Σάσα Σταμάτη και την Ράνια Κωστάκη, οι οποίες έμειναν άφωνες για μερικά δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.