Ασυλία πήραν Τζον και Σταύρος στο MasterChef – Πρώτος υποψήφιος ο Βαρθαλίτης

ΜasterChef

Δείτε τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Στη σημερινή συζήτηση στο συμβούλιο του MasterChef φάνηκαν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης. Ο φόβος κάποιων και η αδυναμία τους να εμπιστευθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, έφεραν αντιπαράθεση και νεύρα κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια με σκορ 210-165 και οι παίκτες της βγήκαν έξω με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Απολαμβάνοντας sushi από τον ευρέως γνωστό Ιάπωνα chef Take, διηγήθηκαν την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία και πως κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογία. Η ιστορία ζωής του chef Take, που τους φιλοξένησε στο χώρο του, έκανε τους νικητές να συνειδητοποιήσουν πως αυτό, που αγαπάει κάποιος πολύ, θα βρει το δρόμο να το καταφέρει επιτυχώς.

Όπως συνηθίζεται να γίνεται από τους περισσότερους ευσυνείδητους αλλά και περήφανους αρχηγούς μετά την ανάλυση των ευθυνών, που προκύπτουν από το συμβούλιο, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας αναλαμβάνει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όμως με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο το πλεονέκτημα, που του προσφέρουν οι κριτές.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έδειξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ παράλληλα έδωσε την ασυλία στον υπαρχηγό του, τον Σταύρο Γεωργίου. Παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες, κρυφές ή φανερές, μερικών από την ομάδα, έπρεπε για άλλη μια φορά να πολεμήσουν για την ασυλία περνώντας μια δοκιμασία, που απαιτούσε σβελτάδα, υπομονή, επιμονή αλλά και αρκετό χιούμορ. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Τζον, ο οποίος κέρδισε την ασυλία.

Άρα, Τζον και Σταύρος Γεωργίου έχουν ασυλία, ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι άλλοι δύο θα αναδειχθούν στην αυριανή ψηφοφορία.