“Αρπάχτηκε” η Ευρυδίκη με την Κρίστεν στο πλατό του My Style Rocks

My Style Rocks

«Κάθομαι και λέω ψέματα; Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς, μη με κάνεις έξαλλη».

Χαμός έγινε σήμερα στο My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Κρίστεν Λεωτσάκου. Η Ευρυδίκη την κατηγόρησε πως φοράει επώνυμα ρούχα, τα οποία τα… πλασάρει στο παιχνίδι ως ρούχα από δεύτερο χέρι. Η Κρίστεν, από την πλευρά της, αρνήθηκε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και κατηγόρησε την Ευρυδίκη ότι μιλάει άσχημα γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ μαζί της γιατί προχθές μου έστειλε ένα μήνυμα επί προσωπικού και σήμερα ούτε καλημέρα δεν μου είπε. Λέει ότι την κατηγορώ ότι φοράει ρούχα πολύ γνωστής εταιρίας και ότι το διατυμπανίζω παντού.

Της είπαν να μου δείξει τις αποδείξεις, μου είπε ότι έχει και σταμάτησε τον διάλογο. Χρειάζεται και παρά χρειάζεται κουκλίτσα μου, θα πρέπει να έχεις αποδείξεις για να το τεκμηριώσεις. Δεν μου έδειξες κάτι και με κατηγόρησες. Με κατηγόρησες και μου πέταξες τη λάσπη γιατί στο διαδίκτυο δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Μιλάω εγώ πίσω από την πλάτη σου;

Η υποκρισία είναι πολύ μεγάλη κι εδώ, όταν φεύγεις εσύ, πολλοί λένε για τις μπότες σου ότι είναι απάτη. Όταν θα λες ψέματα, θα μας βρεις όλους μπροστά. Μου έχουν στείλει άπειροι μηνύματα και μου λένε “τι ρόλο βαράς” και ότι είσαι τζαζλή. Κι εγώ λέω ότι μια χαρά είναι το κορίτσι και ότι εγώ είμαι μαζί της γιατί υπερασπίζεται αυτά που αγαπάει.

Αν έχεις αποδείξεις να μου τις δείξεις, αλλιώς να μου ζητήσεις συγγνώμη. Κάθομαι και λέω ψέματα; Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς, μη με κάνεις έξαλλη. Έλα σε παρακαλώ, δεν θα κάτσω να σε γλείψω. Που είναι οι αποδείξεις που έχεις; Σε ρωτάω, που είναι οι αποδείξεις που έχεις;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.