Αργύρης Πανταζάρας: «Απέναντι στην Έλλη Τρίγγου δεν μπορώ να ξεφύγω, να κρυφτώ»

Αργύρης Πανταζάρας

"Το να δοκιμάζεις λόγια αγάπης με έναν άνθρωπο που υπάρχει περίπτωση να τον αγγίζουν ή να τον διεγείρουν είναι ένα μεγάλο γεγονός που ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί"

Στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας με αφορμή το νέο του θεατρικό εγχείρημα στο μιούζικαλ Chicago. Ο πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για τη μελλοντική σκηνική του αντάμωση με την πρώην σύντροφο του, Έλλη Τρίγγου με τα ωραιότερα λόγια.

«Θα φτιάξουμε ένα ντουέτο που θέλουμε να το λέμε «This is not Romeo and Juliet» και έχω επιλέξει την Έλλη Τρίγγου γιατί μου αρέσει να ρισκάρω. Να βάζω ανθρώπους στους οποίους απέναντι δεν μπορώ να ξεφύγω και να κρυφτώ. Είναι σαν να βάζω τους πιο αυστηρούς κριτές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Την κυνηγάω πάρα πολύ καιρό για να κάνουμε μαζί αυτό το έργο. Την κυνηγάω από τότε που τελείωσε τη σχολή της. Επειδή είναι ένας πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ισχυρή προσωπικότητα και σοβαρότητα, έχει τη δική της διαδρομή. Τη δική της μοίρα, το δικό της κάρμα» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι». «Το να δοκιμάζεις λόγια αγάπης με έναν άνθρωπο που υπάρχει περίπτωση να τον αγγίζουν ή να τον διεγείρουν είναι ένα μεγάλο γεγονός που ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί».

Όσον αφορά στο πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για γυναίκα, ο Αργύρης Πανταζάρας πρόδωσε πως έχει φύγει από υπόκλιση παράστασης μιας και «αξίζει να γνωρίζουμε τον εαυτό μας μέσα από τον έρωτα».