Απόστολος Τραστέλης – «Δεν προχώρησε η συνεργασία με το MasterChef»

Απόστολος Τραστέλης

"Έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά στα διάφορα εστιατόρια πολλοί από το MasterChef. Δεν το θεωρώ πλεονέκτημα για να προσλάβω κάποιον", δηλώνει ο Απόστολος Τραστέλης.

Το περασμένο φθινόπωρο ο διάσημος σεφ Απόστολος Τραστέλης, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συζητήσει για μια ενδεχόμενη θέση τέταρτου κριτή στο MasterChef, δίπλα στους Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά. Τελικά, δεν τον είδαμε ποτέ, όπως δεν είδαμε και κανέναν άλλον βέβαια, καθώς το reality μαγειρικής παρέμεινε με τρεις κριτές.

Μιλώντας στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, ο Απόστολος Τραστέλης αναφέρει σχετικά: «Είχαν προσεγγίσει εμένα και άλλους. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν προχώρησε, η παραγωγή ξέρει».

«Έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά στα διάφορα εστιατόρια πολλοί από το MasterChef. Δεν το θεωρώ πλεονέκτημα για να προσλάβω κάποιον. Δεν με απασχολεί εμένα η τηλεόραση. Εμένα με απασχολούν οι ικανότητες που έχει κάποιος άνθρωπος από αυτούς. Πάντα τους δοκιμάζουμε. Υπάρχουν οι σεφ οι δικοί μου, οι οποίοι τους παίρνουν και τους κρίνουν», αποκαλύπτει ο Απόστολος Τραστέλης.