Αποχώρησε με αιχμές η Χριστίνα Παππά από το J2US

Χριστίνα Παππά

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα, είναι περίεργο», είπε η Χριστίνα Παππά.

Το J2US επέστρεψε στη συχνότητα του Open. Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Just The 2 Of Us επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Τράβηξε τα βλέμματα η Μαρία Μπακοδήμου με το ορθάνοικτο ντεκολτέ της

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Η αυστηρή παρατήρηση του Φασουλή στη Σπυροπούλου – «Είναι μέτρα συμπεριφοράς»

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones.

Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά εκνεύρισε Βανδή – Φασουλή! «Σοβαρέψου, σκ…ά τα έκανες»

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Παππά…

«Ούτε εμείς θέλαμε να φύγουμε, αλλά κάποιος έπρεπε να φύγει. Είμαι σίγουρη ότι ούτε οι κριτές ήθελαν να φύγουμε εμείς σήμερα, ούτε ο κόσμος ήθελε, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι περίεργο», είπε η Χριστίνα Παππά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.