Αποχώρησε η Κατερίνα Λένη από το MasterChef

MasterChef

Η Ντέμη Γεωργίου και η Μαριάννα Πουλμεντή επέστρεψαν πίσω στο σπίτι του MasterChef.

Ημέρα Δοκιμασίας σήμερα στο MasterChef, και οι μαύρες ποδιές πήραν τις θέσεις τους μπροστά από την κλειστή καμπάνα αντιγραφής. Ύστερα από καιρό, η Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα Πουλμεντή και η Ντέμη Γεωργίου, μαζί στη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο αρκετά απαιτητικό.

Με δακρυσμένα μάτια η Κατερίνα – «Μου χρεώνουν ότι με στηρίζει η παραγωγή»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επέμειναν αρκετά στις λεπτομέρειες και των τριών πιάτων προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν τη λιγότερο πιστή αντιγραφή, από τα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των τριών διαγωνιζόμενων, αποφάσισαν πως από το MasterChef πρέπει να αποχωρήσει η Κατερίνα Λένη.

«Τελείωσε το δικό μου ταξίδι στο MasterChef. Στεναχωρημένη είμαι πολύ. Όταν έκανα αυτό το τατουάζ, που λέει “Μολών λαβέ” είχα χάσει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που δεν θέλω για κανέναν λόγο να χάσω είναι την ψυχή μου. Καλό το MasterChef, καλό το έπαθλο, καλά τα λεφτά, η δημοσιότητα, όλα είναι καλά, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι πως δεν έχω αδικήσει κάποιον, πως δεν έχω πατήσει επί πτωμάτων για να ανέβω.

Την ψυχή δεν θέλω να μου την πάρει κανείς και δεν θέλω να την ξεπουλήσω για τίποτα στον κόσμο. Ναι, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, τα έχω με την Κατερίνα, τα έχω πολύ καλά. Αυτό που έδειξε η Κατερίνα γιατί πολλές φορές ήρθα σε αντιπαράθεση με πολλά παιδιά μέσα στο σπίτι, τα οποία για μένα είναι ανήθικα, είναι ανέντιμα, δεν παίζουν καθαρά, εμένα αυτό δεν μου ταιριάζει. Αυτή είναι η Κατερίνα», είπε η Κατερίνα Λένη.