Αποχώρησε από το MasterChef ο Κώστας Νταλιάνης

MasterChef

Οι Σταύρος Γεωργίου και Γιώργος Λασκαρίδης επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef.

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef, τέσσερις υποψήφιοι στα μαύρα μπροστά στους κριτές. Ο Κώστας Νταλιάνης, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό. Κάποιοι από τους τέσσερις θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν ιδανικά να βρεθούν μια ανάσα πριν τον τελικό!

“Φαρμάκι” έσταξαν Μαριάννα και Μάρλεν για την Κατερίνα Λένη

Εφόσον όμως σήμερα δεν υπήρχε ψηφοφορία, οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκριναν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Νικητής σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος ανέβηκε στον εξώστη και παρακολούθησε από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία “πάλεψαν” οι Κώστας Νταλιάνης, Γιώργος Λασκαρίδης και Σταύρος Γεωργίου.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, τον Θοδωρή Μωυσίδη δοκίμασαν, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων και βγήκαν έξω όπου τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Κώστας Νταλιάνης: (5+5+6+6) – 22 βαθμοί

Σταύρος Γεωργίου: (6+7+7+7) – 27 βαθμοί

Γιώργος Λασκαρίδης: (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος αποχωρεί από τον διαγωνισμό.