Αποχώρησε από το MasterChef ο Ιορδάνης Αράπογλου

MasterChef

Ο Δημοσθένης, η Φωτεινή και η Ηλιάνα επέστρεψαν στο σπίτι.

Φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μπροστά στους κριτές του MasterChef, οι τέσσερις υποψήφιοι, Ηλιάνα Βλάχου, Δημοσθένης Μασσαλάς, Φωτεινή Ζοσιμίδου και Ιορδάνης Αράπογλου είδαν το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούσαν για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Αυτός πήρε την κάρτα ασυλίας!

Οι τέσσερις υποψήφιοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν απόλυτα την παρατηρητικότητα τους και να αποδείξουν στους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι αξίζουν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν μια θέση στη χρυσή δεκάδα του MasterChef.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν αρνί κόντρα, μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου και μανιτάρι King Oyster. Συγκέντρωση και απόλυτη προσοχή, στη συνταγή του πιάτου αντιγραφής ήταν τα κύρια βήματα για την επιστροφή στο σπίτι του MasterChef.

Ο Ιορδάνης Αράπογλου, όμως, έκανε ένα τραγικό λάθος! Το αρνί που σέρβιρε στους κριτές ήταν ωμό μέσα και ως εκ τούτου η απόφαση των κριτών ήταν ξεκάθαρη, με τον Ιορδάνη να αποχωρεί από το MasterChef!

«Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό, να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό και ποτέ να μη χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή την υπέροχη λάμψη των αστεριών», είπε ο Ιορδάνης Αράπογλου.