Αποχώρησε από το MasterChef ο Γιώργος Λασκαρίδης

MasterChef

Ο Κώστας Νταλιάνης νίκησε και επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.

Είναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων, λίγο πριν την ψηφοφορία στο MasterChef, ξέρουν ποιον ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν. Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο, η κάρτα ασυλίας βρισκόταν στα χέρια της Μαρίας Μπέη, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα Λένη τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση Πρώιο, ήταν εφιαλτική!

Χαμός στην ψηφοφορία! Εξερράγη η Ντέμη κατά του Γιώργου – «Είναι απαίσιο αυτό, είσαι αστείος»

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Ντέμη Γεωργίου με 4 και 3 ψήφους αντίστοιχα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να σώσει την Ντέμη. Με αυτή της την απόφαση όμως, έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης τον Κώστα Νταλιάνη, ο οποίος ακολουθούσε στην ψηφοφορία με 2 αρνητικές ψήφους.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, έμοιαζε με σπαζοκεφαλιά! Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα έπρεπε να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα μπορούσαν να αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να πάει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλο του MasterChef.

Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί φυσικά, με τον Πάνο και την Σπυριδούλα, δοκίμασαν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των δύο παικτών.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Κώστας Νταλιάνης: (6+7+7+7+6) – 33 βαθμοί

Γιώργος Λασκαρίδης: (7+6+6+6+6) – 31 βαθμοί

 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, λοιπόν, αποχώρησε από το MasterChef.