Αποχώρησε από το MasterChef η Μαριάννα Πουλμεντή

MasterChef

Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Δημοσθένη και τον Ηρακλή...

Σε μια ξεχωριστή δοκιμασία αποχώρησης δοκιμάστηκαν, στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, ο Δημοσθένης Μασσάλας, ο Ηρακλής Αποστολίδης και η Μαριάννα Πουλμεντή. Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη,οι τρεις διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο ήταν το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι. Ένα εισιτήριο, το οποίο όμως η Μαριάννα δεν κατόρθωσε να πάρει.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές του MasterChef αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο αντιγραφής έκανε ο Δημοσθένης με τους δύο άλλους διαγωνιζόμενους να μένουν πίσω. Με δυσκολία, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισαν να αποχωρήσει από το MasterChef η Μαριάννα!

«Φεύγω… Δεν μετάνιωσα τίποτα από τη στιγμή που μπήκα μέχρι και τώρα που φεύγω. Ούτε για τα λάθη μου ούτε για τίποτα. Χαίρομαι που ήρθα αν και παραδέχομαι πως θα ήθελα να κάτσω κι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του MasterChef κατά την αποχώρηση της.

Συμφωνείτε, αλήθεια, με την απόφαση της κριτικής επιτροπής;