Αποχώρησαν από το X Factor οι Liak & The Cover

X Factor

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους!

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το X Factor καθώς την επόμενη εβδομάδα θα προβληθεί ο ημιτελικός και δύο εβδομάδες αργότερα ο μεγάλος τελικός. Σε αυτό το επεισόδιο, όμως, οι τηλεθεατές του τάλεντ σόου του OPEN παρακολούθησαν ξεχωριστές ερμηνείες αλλά στο τέλος ένας διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κάθε διαγωνιζόμενος είχε, αυτή τη φορά, δύο ευκαιρίες μιας και όλοι ερμήνευσαν δύο τραγούδια στην σκηνή του X Factor. Έπειτα από τις εμφανίσεις, λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αποφασίσει και να περάσει στην επόμενη φάση τους αγαπημένους του τραγουδιστές.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους ήταν τα συγκροτήματα του Γιώργου Θεοφάνους, Άνω Κάτω και Liak and the cover. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη δηλαδή θέση βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του X Factor για να αποφασίσει ποιο εκ των δύο θα αποχωρήσει από το τάλεντ σόου.

Οι υπόλοιποι τρεις κριτές, ωστόσο, έκαναν εύκολη την υπόθεση για τον Γιώργο Θεοφάνους μιας και ψήφισαν όλοι τους Άνω Κάτω για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Έτσι, οι Liak and The Cover ήταν εκείνοι που αποχώρησαν από το τάλεντ σόου του OPEN.

Οι 5 παίκτες του X Factor που συνεχίζουν στον ημιτελικό:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): –

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Kωνσταντίνος Στίνης.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC.