Από το MasterChef στο Netflix – Ο πρώην διαγωνιζόμενος που εργάζεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα

ΜasterChef

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του MasterChef που δουλεύει στο Netflix;

Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης συστήθηκε πέρυσι στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ωστόσο, δεν έκατσε πολύ στον διαγωνισμό μαγειρικής, καθώς είχε αποχωρήσει αρκετά νωρίς.

Ο Αλέξανδρος, που ζει και εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια στην Ολλανδία, δεν ασχολείται πλέον με τη μαγειρική, καθώς ένα ατύχημα που είχε στον αυχένα του τον… απομάκρυνε αναγκαστικά από τις κουζίνες. Ο Αλέξανδρος εργάζεται πλέον για το Netflix και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια σαν μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες.

Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες.

Το φετινό MasterChef το έχω παρακολουθήσει από την αρχή και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Μιλάω με τον Θεοχάρη, έχω μιλήσει με τη Μάρλεν και τον Ηλία και ήξερα από πριν τον Γιώργο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Ολλανδία. Μπήκε και προχώρησε… Το ήξερα ότι θα προχωρήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός μάγειρας. Δούλευε σκληρά και όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, το έλεγε», είπε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης.