Απίθανη αντίδραση από τη Ραμόνα Βλαντή σε ερώτηση ρεπόρτερ – «Βαριέμαι»

Ραμόνα Βλαντή

Δείτε τι έγινε on camera.

Το My Style Rocks κάνει σήμερα πρεμιέρα και η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στους δημοσιογράφους για την Κατερίνα Στικούδη και την Έλενα Χριστοπούλου.

«Συμπαθώ πάρα πολύ την Κατερίνα Στικούδη, είναι μια κοπέλα που εργάζεται από πολύ μικρή, είναι πάρα πολύ δουλευταρού. Έχει όλα τα προσόντα, αλλά για μένα πρέπει να δουλέψει λίγο το στυλ της, να αλλάξει την ομάδα της με τους στυλίστες κλπ… Έχει όλο το πακέτο και νομίζω θα τα πάει μια χαρά. Δεν θέλω να τη δω ντυμένη σαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κατερίνα πουθενά δεν ντύνεται ωραία, πρέπει να αλλάξει την ομάδα της.

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι μια πάρα πολύ έξυπνη και όμορφη κυρία. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που έκανε στο GNTM, σαν booker, γιατί αυτό κάνει χρόνια. Δεν έχει πορεία στη μόδα, δεν ασχολείται με αυτό, πώς θα κρίνει τον άλλον;», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, ρώτησαν τη Ραμόνα Βλαντή για τη Μαρία Καζαριάν, με την ίδια να αντιδρά: «Βαριέμαι! Δεν μου έχει κάνει κάτι. Απλά είναι ένα παιχνίδι που πας να δείξεις τις στιλιστικές σου ικανότητες και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κορίτσια. Οι περισσότερες πάνε εκεί για να γίνουν διάσημες».