Απίστευτη τροπή πήρε η φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Χαμός στο «Best Friend’s Fear»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ένα πιστόλι, ένα βάζο και πολλές πολλές φωνές!

Την πιο απρόσμενη φάρσα, μέχρι σήμερα, στο Best Friend’ s Fear ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Θύμα αυτής ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνεργός ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Ή μήπως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται;

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του. Η Κωνσταντίνα, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη και επιδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του για να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Κρητικός αδελφός βγήκε εκτός εαυτού και ένα πιστόλι προστέθηκε στο «παιχνίδι». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπιασε ένα βάζο, το οποίο έσπασε στο κεφάλι του αδελφού και… η συνέχεια ήταν τρομακτικά απολαυστική!

«Έντρομος» ο Σάββας Πούμπουρας εισέβαλε στο σπίτι – πλατό φωνάζοντας προς τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνη του ΑΝΤ1 πως πρόκειται, απλά, για μια καλοστημένη φάρσα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αλλάξει δέκα χρώματα με την τροπή που πήρε η φάρσα, μέχρι όμως, που συνειδητοποίησε ότι το «θύμα» ήταν ο ίδιος και όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.