Απίστευτα σχόλια για τον Σταύρο στο MasterChef – Ο πανηγυρισμός που έφερε… γαλλικά!

MasterChef

Ένταση, κλάματα και επικές εκφράσεις για τον Κύπριο παίκτη!

Με μια αντίδραση γηπέδου πανηγύρισε η μπλέ ομάδα τη νίκη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef! Όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, η αντίδραση αυτή και ειδικά ο πανηγυρισμός του Σταύρου ξεσήκωσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του.

«Θα μπορούσαν nα είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε πως «θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, ο Σταύρος δεν θέλησε να κρύψει στιγμή την ευχαρίστηση πως κέρδισε τους αντιπάλους του και τα… σχόλια ήταν αναπόφευκτα! «Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος» δήλωσε στην κάμερα η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα.

Επίσης, η Μαριάννα πρόσθεσε προς τους συμπαίκτες της πως «έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!». Όταν μάλιστα ο Θεοχάρης θέλησε να… μαζέψει τον χαρακτηρισμό για τον Σταύρο, η Μαριάννα απάντησε απευθείας πως «εγώ δεν του μίλησα μπροστά σε κάμερα έτσι όπως μου μίλησε αυτός οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω».

Σε τεντωμένο σχοινί μοιάζουν οι σχέσεις των παικτών του MasterChef!