Αντώνης Ρέμος – «Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας»

Αντώνης Ρέμος

"Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους".

Σε μια από τις όχι συχνές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Ρέμος μπήκε για λίγο Στη φωλιά των Κου Κου και κουβέντιασε με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για πολλά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση του τραγουδιστή, σχετικά με την οικονομική επιφάνεια που έχει το κοινό του. Ο Αντώνης Ρέμος είπε τα εξής:

«Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους. Από την άλλη όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10,000 κόσμο».

«Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζω την ελληνοσερβική φιλία», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε: «Όλα παίζουν. Το τηλεοπτικό τοπίο κάθε φορά αλλάζει. Κάνω συζητήσεις. Θα ήθελα να κρατάω μια στιγμή τηλεοπτικής συντροφιάς μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και πιο λίγο. Θέλω να γυρνάω πίσω τον χρόνο με συναδέλφους που θα με τιμήσουν, αν με τιμήσουν, αλλιώς θα τραγουδάω και μόνος μου».