«Άντε πάλι με τον Αλέξη Γεωργούλη»! Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου για την κόρη της, Μαρίλια

Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου

Ισχύουν οι φήμες που θέλουν την Μαρίλια Μητρούση σε σχέση με τον κριτή του YFSF;

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου με αφορμή τη νέα παράσταση «Οι μάρτυρες των Αθηνών» που ανεβαίνει σε κείμενο και σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη στο θέατρο Σταθμός.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα, στις δυσκολίες που την έκαναν να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στην καθημερινότητα της αλλά και στην αγαπημένη της κόρη, Μαρίλια Μητρούση. «Ήμουν καλομαθημένη, δεν είμαι όμως πια. Μου ήρθαν κάποια δύσκολα πράγματα ευτυχώς και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Τα χρήματα και έχουν και δεν έχουν σημασία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

«Δεν ήθελα ούτε παιδιά ούτε οικογένεια» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η ηθοποιός προσθέτοντας πως «το παιδί μού ήρθε και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που έχω τώρα την κόρη μου. Δεν ήξερα πως να είμαι μαμά και δεν είμαι πολύ καλή μαμά γιατί δεν ήμουν από τις γυναίκες που το ‘χουν με τα παιδιά. Με κατηγορεί ακόμα η θυγατέρα μου για αυτό, ότι δεν ήμουν αρκετά μαμά».

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της κόρης της, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου απάντησε πως «δεν μου λέει τα προσωπικά της και δεν θέλω να μου τα πε». Όταν, όμως, η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρίλια Μητρούση σε σχέση με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη σχολίασε: «Άντε πάλι με τον Αλέξη Γεωργούλη! Αυτό είναι το καλύτερο που έχω διαβάσει… Τον Αλέξη, εγώ, τον ξέρω πολλά χρόνια και έχουμε μια πολύ συμπαθητική σχέση. Με εκτιμάει, τον εκτιμώ, συμπαθιόμαστε. Ξαφνικά διάβασα ότι σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα τον Αλέξη για να του πω να μείνει μακριά από την κόρη μου… το διάβασα και αυτό»!

«Κοιτάξτε, δεν μπορώ… Δεν ανακατεύομαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου αλλά αυτό, όταν το διάβασα, λέω έλεος πια…» κατέληξε η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.