Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ηθοποιός στο Ντόλτσε Βίτα έριξε τη «Ντορίτα» στα νερά! Ό,τι λέει η Ελένη Καστάνη είναι κακό»!

Άννα Παναγιωτοπούλου

"Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν".

Η συνέντευξη που έδωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Μένια Κούκου θα συζητηθεί. Λίγο μετά την απώλεια της Κατερίνα Ζιώγου, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η αγαπημένη μας «Ντορίτα» είχε περάσει πολύ άσχημα στο Ντόλτσε Βίτα, καθώς κάποιος φρόντιζε να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Επίσης, αναφερόμενη στην Ελένη Καστάνη, η Άννα Παναγιωτοπούλου κάνει ένα σκληρό σχόλιο.

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα για την ασθένεια.

Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από το Ντόλτσε Βίτα, την κυνηγούσαμε», λέει η Άννα Παναγιωτοπουλου για την Κατερίνα Ζιώγου.

«Η Ελένη Καστάνη λέει ό,τι της αρέσει, αφήστε το αυτό. Ό,τι λέει είναι κακό. Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν. Εγώ θεωρώ ότι τότε το 1 εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο ήταν πάρα πολλά λεφτά. Στις Τρεις Χάριτες έπαιρνα 300,000», αναφέρει η ηθοποιός.

Όσο για το My Style Rocks, η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι σαφής: «Είναι σαν να πηγαίνουμε εκατό χρόνια πίσω».