Άννα Ανδριανού: Το γράμμα από θαυμαστή που την φόβισε!

Άννα Ανδριανού

"Μου είπαν πως αυτό δείχνει μεγάλη διαταραχή..."

Η Άννα Ανδριανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Τάρτα Ροδάκινο». Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον επί 20 χρόνια σύντροφο της, το… ξενέρωμα της απιστίας αλλά και ένα γράμμα που την φόβισε!

«Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία έπεφτα πολύ περισσότερα με τα μούτρα στις σχέσεις μου» σημείωσε, μέσα σε όλα, η Άννα Ανδριανού. «Μικρή ήθελα να γίνω ψυχολόγος και έχω ψώνιο να παρατηρώ, να καταγράφω και να ερευνώ την ψυχολογία των ανθρώπων».

«Επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι είχα πολλά ερωτηματικά γύρω από τις σχέσεις» συμπλήρωσε, επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός. «Από μένα η απιστία δεν συγχωρείται και για αυτό το λόγο δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Δεν υποψιάζομαι και δεν ψάχνω. Θεωρώ δεδομένο ότι ο άλλος με λατρεύει διότι, αν πάψει να με λατρεύει, ξενερώνω και παύω να ενδιαφέρομαι».

Σχετικά με την σχέση  ζωής που διατηρείς τα τελευταία χρόνια, η Άννα Ανδριανού δήλωσε με χαμόγελο πως «ο σύζυγος μου, ο Γιάννης είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Είμαστε 22 χρόνια μαζί και θα έλεγα ότι, όχι μόνο δεν έχουμε βαρεθεί, αλλά τώρα είναι η καλύτερη μας περίοδος».

Όσον αφορά κάποια ακραία αντίδραση θαυμασμού που έχει βιώσει στο παρελθόν, η Άννα Ανδριανού παραδέχθηκε πως «κάποια στιγμή στο καμαρίνι ήρθε ένας γοητευτικός νεαρός και κλείνει την πόρτα πίσω του. Μου δίνει ένα γράμμα, το οποίο ήταν περίπου 7 με 8 σελίδες που μίλαγαν πολύ ρομαντικά και τιμητικά για μένα. Αλλά αυτό το γράμμα είχε όλες τις λέξεις ενωμένες μεταξύ τους! Μου είπαν μετά πως αυτό δείχνει μεγάλη διαταραχή! Θυμάμαι πως παίζαμε τότε με τον Γιώργο Νινιό και του ζήτησα, από εκείνη την ημέρα, να με πηγαίνει στο αυτοκίνητο μου».

Τέλος, πρόδωσε πως κάποτε είχε κάνει μια απρόσμενη κίνηση για να κατακτήσει έναν ρόλο! «Πήγα στο σκηνοθέτη, διάβασα για την οντισιόν στην εφημερίδα και πήγα την ίδια μέρα ντυμένη αγόρι»!