Ανατροπή στο My Style Rocks! Έφυγε πριν καν έρθει η Θεοδώρα Ρούμπογλου

Θεοδώρα Ρούμπογλου

Δεν μπόρεσε να παραμείνει στο ριάλιτι μόδας...

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα πάρτι με ατελείωτο χορό και διασκέδαση και πρωταγωνίστριες τις διαγωνιζόμενες στο Gala του My Style Rocks.

Στο ριάλιτι μόδας βρέθηκε καλεσμένη η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία με τις γνώσεις της προσπάθησε να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Δέκα διαφορετικά είδη χορού. Δέκα διαφορετικές στιλιστικές προτάσεις. Ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης επικοινωνίας και συναισθημάτων. Οι κοπέλες, με στόχο να πείσουν την κριτική επιτροπή αλλά και τις συμπαίκτριες τους για την υψηλότερη βαθμολογία, έβαλαν τα δυνατά τους και απογείωσαν το stage του My Style Rocks.

Με τις εμφανίσεις τους, μάλιστα, κατόρθωσαν να δυσκολέψουν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή στη διαδικασία αποχώρησης. Τι αποφάσισαν όμως, στο φινάλε του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς;

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Κιάρα Μαρκέζη, η Τόνια Κούμπα και η Θεοδώρα Ρούμπογλου.

Εκείνη, όμως, που αποχώρησε ύστερα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι η Θεοδώρα Ρούμπογλου η οποία και συμπλήρωσε μόλις μία εβδομάδα συμμετοχής στο ριάλιτι.